Зеленчукова борса БУРГАС
     Относно наеми, свободни места и други:
За повече информация ни позвънете на O886 806010 или
borsa.burgas
   /   Борса БУРГАС

Борса БУРГАСЗеленчукова борса Бургас е първата зеленчукова борса, която отговаря на всички стандарти на ЕС.
Тържището е разположено на площ от 16 дка в модернизиращата се промишлена зона на Бургас. Модерната зеленчукова борса е лицензирана от Държавната комисия по стоковите борси и тържища /ДКСБ/. Тя разполага с около 3500 м2 покрити площи. Помещенията са снабдени с всякакви удобства за търговия на едро. Най малките клетки са по 60 м2. Клетките са изградени от специални термоизолиращи панели и създават отлични условия за съхранение и продаване на продукцията. Всеки търговец ще има на разположение и по едно паркомясто за товарен и лек автомобил. Те се наемат с предварителни договори и по-голямата част от тях вече са заети.

Парцелът, на който е изградена зеленчукова борса БУРГАС е с влязъл в сила подробен устройствен план. Тържището е проектирано и изградено като комплексен обект с масивна ограда и с два портала за вход и изход. Цялата настилка на Бургаското зеленчуково тържище е от качествен асфалт, което е особено важно във влажни дни, или когато има вятър.

Особено внимание е обърнато на хигиенните условия на борсата. Тя разполага със санитарни възли, бани и тоалетни, както и стаи за отдих и почивка, ако търговците се налага да престоят няколко дни, докато продадат продукцията. Добре оборудван и модерен ресторант ще обслужва гости, клиенти и наематели в тържището в Бургас.

За приходящите производители и търговци от вътрешността на страната е предназначен специалният паркинг с над 100 паркоместа, с контролиран достъп. Изградени са и подходи, които улесняват достъпа на посетителите - инвалиди.

Производители, търговци и потребители ще бъдат своевременно информирани за наличните продукти и цените им непрекъснато актуализираща се информация на интернет сайта на зеленчукова борса Бургас.

Инвестицията в най-модерното българско тържище на плодове и зеленчуци е изцяло от страна на бургаската фирма и надхвърля 1 200 000 евро. Бургас се сдоби с една изключително полезна придобивка в сферата на търговията, за която мечтаят производители и търговци. Инвеститорите имат и бъдещи планове за развитие в търговската сфера.
» Местоположение

Стоково тържище БУТЕД

гр. Бургас,
Северна промишлена зона,
ул. "Одрин" - срещу бензиностанция ЛукОЙЛ
поземлен имот с идентификатор 07079.604.194 по кадастралната карта на гр. Бургас с площ от 16 003 кв. м.


България
Бургас 8000
Северна промишлена зона 
ул. "Одрин" - в дясно от бензиностанция ЛукОЙЛ
GPS:42.515729, 27.441922

тел. 0886 806010